Hej alla som är lite nyfikna på mig, jag har låtit Husse ta några kort på mig som jag gärna vill visa.Ja det är så här som jag ser ut nu. Och imorgon fyller jag 10 veckor, hoppas att jag blir firad med något jättegott att äta, mmmmmmmmmmmmm . Jag vet att Matte o Husse har något extra gott.På tal om mat . Här äter jag i min tjejskål ( rosa)


Och det var verkligen gott gotti gottgott.  Min mat uppblandad med en äggula, lite kletigt var det allt men ack så gott, märkte inte att det fastnade lite mat på nosen, men det löste sig när jag skulle slicka mig om munnen.


Ja det behövdes nog en dusch, men jag vet inte om jag tyckte det var så kul , man ser ju så liten o tanig ut. Men man fick hundgodis efteråt så jag får nog stå ut med dusch ändå.


Kanske lika bra att gömma sig i korgen så ingen ser mig. Jag blir ju lite snyggare när pälsen väl torkat.Här testar Husse om jag passar i en hängampel, lite busigt tyckte jag.


Att vara ute tycker jag också om det finns massor av spännande saker att upptäcka och det bästa av allt är ju att jag kan få springa utan halsband. Tycker att det känns konstigt med halsband.

Första Maj så hade jag en hund på besök, Kenzo heter han och är en Chihuahua. Han är äldre än mig,  ett år. Vi sprang och jagade varandra i en hel timma.Husse och jag leker mycket och bäst tycker jag om att bita honom i fingrarna och om Husse är riktigt snäll så brukar jag ge honom pussar för det gillar han.

När det blivit för mycket bus o lek med Husse så springer jag till Matte och myser , hon säger snälla saker till mig hela tiden och pussar mig, och så sover jag hos Matte ibland.

Idag har jag åkt i husbilen för första gången, tyckte det var kul och det blir nog spännande att få nosa på andra platser.Nä nu orkar jag nog inte berätta mer idag, jag måste ju sova för imorgon firar vi att jag blir

10 veckor.


Jättestora kramar från mig och vov vov.


Ja visst ja , Matte o Husse hälsar också.